Oleh: husnun | Februari 1, 2008

Malangan

SBY Korban Rinjab

Kana : Jakarta klelep, rinjab maneh bes

Ebes : Asaib jes, lek kadit rinjab duduk Jakarta jenenge

Kana : Tapi rinjab sak iki istimewa bes, salah utas korbane Presiden

SBY

Ebes : Yo pemerataan a jes, cikno presiden ngrasakno rosone kenek

rinjab

Kana : Lek istana ae wis kenek rinjab, opo maneh hamure rakyat licek

Ebes : Iku lo pentinge pemimpin ngrasakno penderitaane rakyat.

Wanyik cikno itreng lek pembangunan saki iki sik akeh sing

kadit bener. Pembangunan sak iki mek ngrusak lingkungan,

makane akibate yo ngene iki, lingkungan rusak, alame muring-

muring. Wanyik yo cikno itreng dewe, kadit entuk lapuran tok

oket anak buahe sing asaibe mek AES (Asal Ebes Seneng). Tapi

kabeh bencana iku ono hikmahe. Mari ngene, kabeh kudu sadar

kadit ngrusak lingkungan maneh. Yak opo carane pembangunan

diterusno tapi kadit lingkungane kadit rusak. Lek tiap tahun wis

diilingno Gus Allah lewat bencana tapi kadit sadar-sadar, yo

kebangeten. Enteni ae bencana terusane

 


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Kategori

%d blogger menyukai ini: