Oleh: husnun | Februari 7, 2008

ngomong malangan

Tahun Tikus

Kana      : Bes, mulai sak iki awak dewe kusam tahun tikus

Ebes       : Ayas kadit itreng jes, yak opo itung-itungane

Kana      : Iku jarene itung-itungane Tahun Onic

Ebes       : Oyi, tergantung awak dewe ae

Kana      : Oleh percoyo oleh kadit

Ebes       : Masalahe duduk tikus, bedes, kirik, nyambik utowo liyane, sing penting yak

                 opo keyakinan gnarone. Shio iku mek lambing. Masiyo shione kipa lek wanyik

                 idreke males, yo podo ae. Tapi lek ayas tahil, sing ngramal koyoke shio

                 tikus iku digambarno sing kipa-kipa tok ; sregep, utun. Padahal tikus iku

                 nyolongan, ngutilan, ngentit, nilep. Tikus iku musuhe petani. Onok kipae, pasti

                onok eleke. Sing penting awak dewe njukuk sing kipa ae

 


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Kategori

%d blogger menyukai ini: