Oleh: husnun | Februari 27, 2008

bahasa walikan malangan

Ublem Aranjep

Kana      : Anggota DPRD jarene terlibat korupsi pembangunan gedung DPRD

Ebes       : Kebangeten, mbangun hamure dewe ojire dientit

Kana      : Ojo ngomong ngentit a bes, kadit elit. Iku jenenge mark up

Ebes       : Opo ae jenenge, kadit penting.  Lak podo-podo ngemplange a jes

Kana      : Kadit heran bes lek onok sing ngomong dewan iku sing paling korup

Ebes       : Dewan paling gampang ngorupsi, soale sing nggawe aturan, sing mutusno

                APBD. Opo maneh kedudukane dewan osi medeni eksekutif. Timbang angel-

                angel ambek dewan, yo dituruti ae karepe. Makane, wingi-wingi akeh anggota

                dewan sing dileket diublemno aranjep. Ngono sik durung kapok ae. Ketoke

                wanyik gnok wedine. Pokoke lek urusan ojir, gnaro dadi kuendel, sipat kuping,

                kadit mikir maneh. Ojir sing kudune kanggo gnaro licek koyok awak dewe,

                entek dientit bos-bos iku.Ancene njaluk diublemno aranjep kabeh


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Kategori

%d blogger menyukai ini: