Oleh: husnun | Maret 3, 2008

ngomong malangan

Dicoret FIFA

Kana  : FIFA wis kadit ngakui lek Nurdin Halid Ketua PSSI lo bes

Ebes   : Iku wajar jes. La wong wis jelas ngelanggar aturane FIFA sik ngeyel ae

Kana   : Lek kadit diakui FIFA terus yak opo teruse PSSI bes

Ebes   : Kadit onok cara liyo kecuali ketuane kudu diganti

Kana  :  Nurdin karo nawak-nawake kadit gelem mundur bes

Ebes   : Sing ngrusak prestasi sepakbola iku yo wong PSSI dewe. Bayangno, lek sampek

             kenek sanksi FIFA, PSSI kadit osi main nang even internasional. FIFA kadit 

             angel lek ate nyoret PSSI teko anggotane. Gampang ae, wong prestasine kadit

             kipa, peringkate mbuncit.  FIFA kadit rugi lek kelangan utas anggota. Wis ngono, 

             penguruse kenek  kasus kriminal, kadit mau mundur. Kari ngenteni ae,

            Nurdin Halid rundum opo PSSI dicoret teko anggota FIFA.


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Kategori

%d blogger menyukai ini: