Oleh: husnun | Maret 5, 2008

ngomong ngalaman

Lengo Klentik Kandum

Kana   : Bes, ben dino kok krungu kabar rego kandum, yo beras, yo lengo klentik

Ebes    : Ayas kadit itreng, jes tak kiro regone wis mudun

Kana   : Sampeyan iku yak opo bes, wis pirang-pirang dino rego lengo klentik kandum lo

Ebes    : Lek rego barang-barang kandum, harga diri osi mudun.

Kana   : kok osi bes

Ebes    : Lo oyi jes. Akeh gnaro ngungib mergo kadit osi ngekeki nakam kana ojobe.

              Saking ngungibe, akhire jukuk jalan pintas, ngilam, kompar, nyopet. Lek gnaro

              sing duwe kedudukan, yo korupsi, ngentit ojire rakyat. Yo iku sing ayahab.

              Dampake kemiskinan iku gede. Negoro osi rusak. Makane pemimpin kudu

              mikirno, yak opo nggawe kebijakan sing kadit marakno rakyate tambah kere


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Kategori

%d blogger menyukai ini: