Oleh: husnun | Maret 10, 2008

bahasa malangan

Pemain Laham

Kana   : Regone pemain kandum kabeh bes

Ebes    : Koyok regone lengo klentik ae

Kana   : Poro pemain wis itreng itung-itungan ekonomi bes, lek barang-barang kandum,

              kontrake pemain yo kudu kandum

Ebes    : Oyi, tapi sak iki lak akeh klub sing anggarane dipotong, ojire cekak

Kana   : Tapi sik akeh sing golek pemain kipa sing regone laham bes

Ebes    : Onok rego onok rupo. Lek niame kipa, regone yo mesti laham. Wanyik iku lak

              pemain profesional a, dadi yo njaluk kemampuane diregani sing wajar. Masiyo

              ngono yo kudu ngukur kemampuan, ojok asal masang rego laham. Ancene osi

              nyang-nyangan, tapi lek regone kedukuren, sing jange ngenyang yo wedi. Dadi

              pemain lab-laban osi dadi pilihan kanggo kana-kana, tapi pemain sing bener-

              bener kipa lo.


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Kategori

%d blogger menyukai ini: