Oleh: husnun | Maret 10, 2008

bahasa ngalaman

Keluhan Gnaro Licek

Kana   : Akeh pengusaha licek sing tutup bes

Ebes    : Yo mesti ae jes, wanyik kadit osi kulakan, soale rego-rego laham

Kana   : Kok gnok sing mikirno yo bes

Ebes    : Wis lek ngene iki gnaro sing nang ndukur-ndukur iku kadit sempat mikir rakyate

              jes

Kana   : Padahal, wanyik iku osi dadi petinggi yo mergo gnaro licek-licek iki lo bes

Ebes    : Biasane, lek jange pemilu opo pilkada, poro petinggi karo calon petinggi iku

              rajin nyambangi gnaro licek. Asaib jes, golek simpati karo golek dukungan. Sak

              jane, sak iki waktu sing kipa kanggo poro calon iku kanggo nyideki rakyat.

              Gnaro licek iku disambangi ae wis seneng, opo maneh lek dibantu, wah tambah

              seneng gak ilok-ilok.  


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Kategori

%d blogger menyukai ini: