Oleh: husnun | Maret 10, 2008

bahasa ngalaman

Rakyat Keluwen

Kana   : Mari lengo klentik, sak iki regone endok kolem kandum bes

Ebes    : Wah..wah, lek ngene gnok maneh nakaman sing kadit kandum jes

Kana   : Gnaro licek tambah soro, akeh sing kadit osi nakam

Ebes    : Malah onok sing ketam mergo kadit osi nakam

Kana   : Lek ngono, opo bedane awak dewe ambek negoro-negoro sing rakyate keluwen

Ebes    : Yo podo ae jes, tapi pejabate kadit gelem diarani lek Indonesia krisis pangan.

             Pangane sik onok, cuma regone sing kandum. Iku lak omongane pejabat jaman

             Orde Baru jes, kadit keluwen tapi kurang gizi. Opo bedane, lak podo ae. Sak iki

             kadit penting pejabate mbantah krisis pangan, tapi cancut tali wondo, yak opo

             carane rakyate kadit kangelan nakam. Engkuk lek wis akeh sing ketam mergo

             keluwen baru rebut.


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Kategori

%d blogger menyukai ini: