Oleh: husnun | Maret 29, 2008

boso kera ngalam

Gusti Allah Kadit Rudit

Kana : Mari lengo gas, lengo klentik, sak iki elpiji kadit onok nang rasap

            bes

Ebes : Asaib jes, lek akeh sing butuh, terus kanyab sing golek

          keuntungan

Kana : Jarene lengo gas diganti elpiji, tapi kok sik angel, terus yak opo

            bes

Ebes : Iku lo jes, pentinge pemimpin iku ngerteni kebutuhan rakyat,

           ojok asal nggawe aturan

 

Kana : Lek lengo gas kadit onok, elpiji angel, terus nakam opo. Ojob

            kadit kasam oges

Ebes : Sing sabar a jes, saben masalah iku pasti osi diselesaino. Awak

            dewe mek osi ndungo, njaluk nang sing Moho Kuaso supoyo

            dikeki kesabaran. Soale njaluk nang endi maneh jes, kadit onok

           sing osi dijaluki tulung. Poro penggede sing biyen dipilih awak

          dewe, wis ilal kabeh lek sak iki uripe rakyate tambah soro. Ancen

          kudune awak dewe kadit osi njagakno nang menungso. Gusti Allah

          kadit rudit, jes


Responses

  1. oyi sam golek elpiji saiki susah… opo meneh lengo gas… tonggoko wes gak ngawe lengo gas… elpijine entek teko lawang nang singosari nggolek gak onok.. jare mangan SGB ( sego bungkusan) ae😦


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Kategori

%d blogger menyukai ini: