Oleh: husnun | Maret 29, 2008

boso ngalaman

Kuto Sing Rijik

Kana : PKL ngarep stasiun dipindah nang Rampal bes

Ebes : Ayas utujes jes, cikno delok-delokane kadit kumuh

Kana : Rencanane wis suwe bes, tapi kapan dimulai

Ebes : Luwih cepet, luwih kipa, soale PKL iku ngganggu keindahan kota lo jes

Kana : Lak wis kane a bes, disediakno enggon anyar

Ebes : Iku lo beda kota Ngalam ambek kota liyane. Lek nang kota liyane, PKL digusur

dirijiki tok, wis kadit onok enggon penampungan. Akhire kanyab sing protes,

unjuk rasa sampe antem-anteman. La wis kurang kipa opo maneh. Kudune

boyongane PKL kadit onok gejolak, soale wis onok kesadaran ngrijiki kota

cikno enak didelok.


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Kategori

%d blogger menyukai ini: