Oleh: husnun | April 23, 2008

boso walikan khas malang

Bedah Hamur

Kana : PKK Kabupaten Ngalam bedah hamure warga kadit mampu

nang Lawang bes

Ebes : Wah, kipa iku. Osi mbantu gnaro sing uripe soro

Kana : Ayas salut bes, ternyata sik kanyab gnaro sing peduli ambek liyane

Ebes : Sakjane sik kanyab gnaro sing koyok ngon jes, cuma awak

dewe kadit itreng

Kana : Mugo-mugo kegiatane PKK Kabupaten Ngalam ditiru liyane

Ebes : Ayas kolem ndungakno, mugo-mugo amale ibu-ibu PKK sing ikhlas iku dibales ganjaran sing gede ambek Gusti Allah. Sing paling penting, mugo-mugo kanyab sing kolem mbantu gnaro sing kadit mampu. Yo mbantu opo ae, mbantu nakam, mbantu idrekan, kesehatan. Mugo-mugo sehat wal afiat, tambah rezekine, osi mbantu luwih kanyab


Responses

  1. oyi oyi Pak. kipa uki.
    aku Ami Ma Chung Pak, semangat!
    hisi ono oy gnaro ngis iludep orak wong cilik…


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Kategori

%d blogger menyukai ini: