Oleh: husnun | Mei 9, 2008

bahasa malangan

Timbang Ruwet
Kana : Akhire Ebes Inep ambek Pak Bambang PU gandeng maneh bes
Ebes : Jarene, timbang ruwet aluwuk pancet
Kana : Wah, pertaruangane calon-calon bakal rame
Ebes : Oyi, masing-masing duwe kekuatan ambek kekurangan
Kana : Berarti gnaro Ngalam duwe pilihan akeh
Ebes : Lek jange milih sing lawas, yo osi. Jange milih sing anyar yo ono, sing kewut ono sing enom yo ono. Pokoke komplit. Soal apais sing nganem, tergantung yak opo meyakinkan sing milih. Sing kewut modal pengalaman, sing enom modal semangat. Terserah gnaro Ngalam, milih sing endi


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Kategori

%d blogger menyukai ini: