Oleh: husnun | Mei 18, 2008

bahasa malangan

Kadit Nganem
Kana : Arema sik durung osi nganem jes, mek seri 1 – 1 lawan Persibo
Ebes : Kok osi, padahal sing niam pemain inti lo jes
Kana : Yo embuh bes, ancen ketoke onok masalah, niame kadit koyok asaibe
Ebes : Wah, ayahab iku. Kompetisi wis cidek, kok persiapane koyok ngono
Kana : Iku lo bes pentinge kolem turnamen iki, osi gawe ngukur kekuatane
Ebes : Tapi sing paling penting, kudu cepet didandani, soale lek tak tahil, kondisine kok medeni, opo
maneh sing niam pemain inti. Lek intine ae koyok ngono, la cadangane yak opo, lak tambah nemen
a jes. Sisa waktu iki kudu dimanfaatno pelatih kanggo ndandani tim sing siap kolem kompetisi Liga
Super. Pokoke ojok ngisin-isini.


Responses

  1. ooo ngono tah sam ?🙂


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Kategori

%d blogger menyukai ini: