Oleh: husnun | September 1, 2008

bahasa malangan

Ngalup Nang Gajayana

Kana : Arema jange niam maneh ndik Gajayana bes

Ebes : Wah, kipa iku jes. Iku artine Arema ngalup nang hamure sing lawas

Kana : Tapi kadit sak teruse lo bes, mek selama osop tok

Ebes : Kadit opo-opo jes, masiyo sediluk nayamul kanggo ngobati kangene gnaro Ngalam sing wis suwe kadit tahil Arema niam ndik kandange sing asli. Apais itreng mari ngene Arema osi niam terus ndik Gajayana, gantian ambek Persema. Eman jes, Stadione wis kipa tapi sing tahil mek titik

Iklan

Responses

  1. ngalam, bukan? 0_0

  2. Oyi, ngalam jes

  3. whelah, mumet jes.


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

w

Connecting to %s

Kategori

%d blogger menyukai ini: