Oleh: husnun | Maret 1, 2009

BAHASA MALANGAN : AREMA HALAK 0-5

Kana : Sak iki Stadion Kanjuruhan, kandange Arema, wis kadit angker maneh bes

Ebes : Ayas yo sedih, kok osi dihalakno Persipura omil – kosong

Kana : Padahal sak durunge Arema kadit tahu halak lek niam ndik kandange ewed

Ebes : Sak iki jamane wis bedo jes. Lek biyen tim-tim njobo wedi te niam ambek Arema, tapi sak iki wis kadit. Persipura iku koyok niam ndik hamure ewed sampe osi nyetak omil gol. Lek ngene terus, ayas khawatir Arema diremehno tim-tim liyane. Ongise wis kadit nade


Responses

  1. yen krungu dialek malang akeh ra ngertine

    *)komen ini kalau diartikan ke bahasa malangan : Lek krungung ngomong ngalam kanyab kadit itreng.

  2. hihiii… ayas juga nonton tuwhh

  3. ayas aro ngertos pak wahekekekek😀


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Kategori

%d blogger menyukai ini: